MinGarasje har blitt lettere og endret utseende!

Reklamemuligheter

Information in English

Her følger de veiledende prisene som omhandler ulike måter å drive visuell markedsføring og reklame på Klevjer Automotives nettside www.mingarasje.com, arrangementer og sider på sosiale medier.

Prisene er grundig kalkulert for å være fornuftige og konkurransedyktige i dagens marked. Vær klar over at priser kan endres mellom kvartalene og forvent indeksjustering ved begynnelsen av hvert år. Ikke nøl med å kontakte oss angående reklame- og markedsføringsmuligheter. For at vi skal kunne skreddersy et godt forslag for deres bedrift ber vi dere være ekstra nøye med å fylle ut ønsker, krav og ønsket prisområde, slik at vi kan få en idé om omfanget av deres reklame.

Tekstbanner

Tekstbannere består av 1.1 lenker med mindre tekst i nettsidens sidefelt eller 1.2 lenker med lenger tekst i nettsidefoten eller blant hovedinnholdet. Priser fra 195,- / stk. / mnd.

Billedbanner

Billedbannere består av ikke-animert grafikk i 2.1 små størrelser i nettsidens sidefelt eller 2.2 større størrelser i nettsidefoten eller blant hovedinnholdet. Priser fra 402,- / stk. / mnd.

Bevegelsesbanner

Bevegelsesbannere består av animert grafikk i 3.1 små størrelser i nettsidens sidefelt eller 3.2 større størrelser i nettsidefoten eller blant hovedinnholdet. Priser på forespørsel

Målrettet reklame

Vi kan tilby 4.1 avansert målrettet reklame på vår nettside i kombinasjon med større reklameoppdrag. Priser på forespørsel.Kontakt snarest vår salgsavdeling for mer info, tilbud og bestilling.

pricelist_advertisement

Vi tar forbehold om at det kan være feil i prisene vi har oppgitt.